Nyår♥

Vi ska snart sticka till våra kompisar. Typ äta middag och så, men sen åker vi hem vid elva kanske. Vi måste va hemma med vovven när fyrverkerierna börjar såå ja. Idag vaknade jag vid tolv och då åkte jag till mamma. Sen har jag bara skypat med Emilia, vi har fixat oss lite osv. Om vi inte hörs senare så önskar jag er ett riktigt gott nytt år, puss♥

 


Shopaholic

Tjee! Idag har jag shoppat med Vendela på mellandags rean. Kom till henne vid två och då gick vi till Gallerian. Först var vi inne på Hollister, men det jag skulle köpa var slut så det blev inget där. Sen gick vi vidare till H&M och där köpte jag lite smink. Sen var vi jätte hungriga så vi åt lunch på Burger King och skrattade asmycket när en liten kille skrek: "MAMMA JAG VILL KISSA". Så jäävla roligt. Iallafall, sen gick vi till Gina Tricot och där köpte jag en skitsnygg topp. Sen hade klockan hunnit bli fem, så vi gick tillbaka hem till Vendela och jag hämtade mina saker och sen åkte jag hem. Har hängt på Youtube hela kvällen typ och nu ser jag på Twilight. Vi hörs♥

 

 

Foundationen kostade 139:- och är från Maybelline serien FITme. Pudret kostade 129:- och är också från FITme. Sminkborsten är H&Ms egna ock kostade 40:-

 

 

Tröjan är lite för stor för att vara XS men det gör inte så mycket. Den kostade 129:-


Bekännelser

 
Jag är sämst på att slänga saker, jag har varit i 32 olika länder, jag älskar lakrits, just nu är det tre fel på min iPhone, ehehe, jag hatar när folk inte svarar på mina sms, jag har alldeles för många bodylotions, jag gillar att städa hemma hos kompisar, haha, jag tycker att det är mysigt när det regnar.

Bloggen 1 år!

Lite sent ute, men idag är det exakt ett år sen jag skapade fakeittoyoumakeit. Det har gått otroligt fort! Vill bara att ni ska veta att ni är dom bästa och ni är så söta när ni kommenterar osv. Bloggen skulle inte vara något utan er, älskar er♥


Mina julklappar 2012


29:e december tvåtusentolv

Hej! Har varit med Lovisa idag. Vaknade senare än vad som vad tänkt och då fixade jag mig. Sen så tog jag bussen till Lovisa runt halv ett. Har varit där hela dagen, och vi har köpt djungelvrål och kört en sån här challenge där man sminkar någon med förbundna ögon. Askul! Åkte hem vid 4 och då hämtade mina saker hos mamma och sen åkte jag till pappa. Fick jätte god middag, och till efterrätt var det typ annanas och banan tillsammans med vaniljglass. Såå gott! Just nu skypar jag med Emmie och det är crazyyy, hahah. Tror att juklappsvideon kommer upp strax ocksåå. Så vi hörs, puss
 

MacBook Air

Hej! Imorse blev jag väckt typ vid 12. Var sjuuukt trött igår eftersom att jag gick upp vid fem. Men iallafall så gjorde jag inte så mycket på morgonen förutom att kika med Emilia typ. Sen vid halv tre någon gång så åkte vi till Sickla och först gick runt till massa affärer men alla hade sålt slut på MacBook Air. Så vi gick till m-store som bara säljer grejer från Apple och de hade en inne. Den gick för ca 9800 och jag är kär! På riktigt! Den är så jäkla tunn, och väger seriöst ingenting. Bästa köp någonsin! Sen åkte vi hem och just nu skypar jag med Emilia. Vi hörs♥


Bilder - Romme


Vlogg

Hahaha, observera att jag är trött inte ledsen innan ni frågar om det♥;)


Igår - Nu

Vi har stannat för att äta frukost nu så jag tänkte blogga lite. Igår vaknade jag vid 11 och då hade Lena gjort fruktsallad, såå gott! Sen fixade jag mig och kollade på tv lite och sen åkte jag och Adam till mormor&morfar där vi träffade kusinerna osv. Så vi åt jätte god mat, hade julklapps utdelning och jag var med Malin och Hanna. Sen åkte vi hem och plockade fram skidkläder och sånt.

Så nu är vi påväg till Romme. Jag och mamma var där förra året och det var jätte fint och så. Bra backar typ haha. Men vi hörs, puss♥


Juldagen

Juldagen idag då! Jag vaknade runt tio och såg på Mean Girls, hehe. Sen gjorde pappa frukost och jag klädde på mig. Vid 12 åkte jag, bröderna och pappa till farmor och där åt vi jätte mysig jullunch och hade julklappsutdelning och såå. Sen åkte vi hem runt fem och så hade vi vickning, och sen kom Lena och då fick vi lite julklappar också. Så nu så sitter jag och Instagrammar och kikar med lite folk typ. Imorgon ska vi till mormor och morfar och fira jul med kusinerna så det ska bli mysigt, puss♥

 

 

Me and ma homies;)


Julafton

God jul underbara, söta ni! Ni förstår nog varför inte bloggen har blivit uppdaterad idag. På julen ska man ju umgååås! Idag väckte mamma mig vid nio ungefär. Då öppnade jag paketen i strumpan och sen vid tio kom mormor, morfar och David. Så vi åt gröt tillsammans och så. Sen var det julklapps utdelning och sen åkte vi till pappa. Där åt vi julbord och satt och pratade jätte länge. Sen kollade vi på Kalla Anka och sen blev det ännu mer julklappar, hahah. Lite senare så såg vi på en jätte bra film och spelade Alfapet hihi!

Jag har haft en grym julafton och jag hoppas att ni också haft det! Har ju inte fått alla julklappar än, så vi får se när jag visar allt men det blir väll i mellandagarna. Imorgon ska vi till farmor med kusinerna och fira jul så det ska bli mysigt. God jul♥


Dan före dan

Hej bloggen! Idag har vi julfixat hemma hos oss! Vaknade vid tio, men då sov alla så jag satte på tv:n. Sen när alla hade gått upp så åt jag frukost, fixade frågestunden som tog typ två timmar och kikade med lite folk. Sen pluggade jag också. Lite senare så gick jag ut och byggde en snölykta på terassen, som blev asdålig, och ljuset brann ut direkt. Men jag är glad ändå! När Emil kom så pyntade vi granen och så gjorde jag och mamma julgodis. Vi köpte hem mat från Subway såå det var bra.

Nu kommer jag säkert vara vaken halva natten haha. Men vi ska äta gröt vid 10 och då kommer mormor, morfar och David också. Sen har vi julklapps öppning och sen ska jag och Adam vara hos pappa vid ett. Men vi hörs imorgon♥


Skolfoton 2012

Typ väääldigt sena, men mamma tappade bort dom haha♥


Svar på frågestunden

Gillar du morötter? Haha, roligaste frågan någonsin! Ja, morötter är helt okej.
 
Vad tycker du om julen? Jag äälskar julen! Det är så mysigt när det blir helt vitt utomhus, och jag älskar alla dofter, och hur människorna sprider julstämning osv. Julen får 5 granar, haha.
 
Beskriv en vanlig dag i ditt liv. Ja, när det är skola går jag väll upp vid 7, men det varieraar. Sen åker jag till skolan och efter skolan är jag väll oftast med någon kompis eller så åker jag bara hem.
 
Hur många besökare har du per dag? Jag brukar ha runt 20-25 besökare per dag.
 
Favorit app? INSTAGRAM! Utan tvekan den bästa appen som någonsin gjorts!
 
Kan du beskriva din familj lite? Okej, mina föräldrar skildes när jag skulle fylla sex år. Jag har två bröder, som heter David och Adam, varav en fortfarande bor hemma. Min mamma har gift om sig med Hasse som är min bonuspappa. Han har även två söner, Emil och Victor, men bara en av dom bor hemma. Så hemma hos mamma är det jag, Adam, Emil, mamma, Hasse och Molly som är min hund. Jag bor ju hos pappa också, och där bor jag, Adam och pappa. Pappa har en flickvän som heter Lena också, men bor inte hemma hos oss.
 
Berätta om dina vänner? Jag har fem vänner som jag umgås mest med och det är Lovisa, Tindra, Vendela, Julia och Agnes. Alla dom går i min klass.
 
Favorit dricka? Colaaaa.
 
Vad får du månadspeng/veckpeng? Jag får 200 i månadspeng.
Vad är dina favoritplagg? Jag är ju förälskad i min Juicy kofta! Sen är den prickiga toppen jag fick av Tindra, så himla fiin!
 
 
Kan du ha en tävling? Ååå, jag vet att jag säger att jag ska ha en hela tiden, men jag hinner aldrig skaffa nåt pris! Men efter jul så ska det komma upp en, jag lovar!
 
Vad heter du på Instagram? Jag heter @miraoberg på Insta, följ mig om ni vill ha mer uppdatering!
 
Vilka är dina favorit bloggar? Nickys, Kenzas, och dennism. Aa, dom typ.
 
Kan du göra fler vloggar? GAAAAH, NEEJ!
 
Har du varit med i tv någon gång? Nepp!
 
Kan du inte göra sånna här inne och ute, typ med kläder? Visst!
 
Vad heter du i mellannamn? Helena, Angelina.
 
Favorit artist? Alltså, jag har många, men den jag lyssnar på mest just nu är Justin Bieber.
 
Kan du spela något instrument? Nepp, bara på mina stämband;)
 
Ska du göra något på jullovet? Resa bort eller så? Nej, jag ska bara vara hemma och chillaaa. Men jag vill till värmen!!!!
 
Kan du ha en bildbomb? Okej, vad ska den innehålla?
 
Kan du skriva något bra recept? Kan göra det någon gång. Något speciellt?
 
Vad tror du om att jorden kommer gå under den 21? Ja, som ni förstår så fick jag frågan innan den tjugoförsta, men jag var lite rädd kvällen innan. Men det gick ju bra, ellerhur?
 
Idol/förebild? Jag ser upp mycket till Kenza. Hon har lyckats med så mycket inom bloggandet!
 
Favoritmat? Tacos eller sushi.
 
Favoritfilm? Hungergames, In time eller Inception.
 
Favoritlåt? Just nu är det "Young girls" med Bruno Mars.
 
Favorit skolämne? Syslöjd!
 
Favoritfärg? ROOSSAA!
 
Har du pojkvän? Nope, I'm single and ready to mingle;)
 
Yes, det var alla! Tack för alla frågor, puss♥

Klapparna klara

Igår kväll såg jag och mamma på LOL med Miley Cyrus och den är sååå bra! Bästa film jag har sett på länge. Sen så åt vi lite Ben & Jerry's också, hihi. Idag är det dan, före dan före doppare dan! Alltså den 22 december. Imorse vaknade jag vid elva, gick upp och åt frukost och tittade på tv. Sen åkte jag hem till pappa och hämtade lite julklappar och såå. Sen åkte jag hem och slog in julklappar, haha. Så nu är jag klar med alla mina julklappar! Wihoo!

Avslutar frågestunden imorgon så ställ frågor nu! Svarar ärligt på allt. Vi hörs, puss♥


Q/A Julklappstips

 
En enkel tröja, vem blir inte glad för en tröja? Ta gärna någon annorlunda färg, typ som den här mintgröna från Gina Tricot.
Bodysplashes, jag tror att de flesta gillar att få en parfym i julklapp, och Victoria's Secrets bodysplashes är ju helt underbara!
Jeans, ett par jeans sitter väll aldrig fel? Tycker att de här från A&F är jätte snygga!
Smink, de flesta tjejer gillar att få smink så köp en mascara eller liknande! Både foundationen och mascaran är från Maybelline.
Mobilskal, Mobilskal är perfekt att ge bort till kompisar! Finns ju sjukt många olika modeller osv. Det lila är från Marc Jacobs och det rosa från Juicy Couture.
Smycken, det finns massor av ringar, halsband och armband att välja på. Vissa dyrare än andra. Tycker att den här mustasche ringen från indressme.com var jätte snygg!
Skor, Vilken tjej tröttnar på skor? De här ballerinorna är från Forever 21.
 
Det här är lite sena julklappstips för er som inte har köpt alla era julklappar än, hoppas ni gillade dem♥

Jul-shopping

Hej! Idag har jag varit med mina tjejer, Lovisa och Vendela. Vi möttes i Gallerian vid elva kanske och gick runt ett par timmar, och köpte julklappar. Sen var vi jätte hungriga, så vi åt lunch på Wayne's och satt och snackade lite. Efter det gick vi tillbaka till Gallerian och köpte mer julklappar, och fotade lite. Vid två halv tre så var alla så trötta i benen så vi åkte hem. När jag kom hem slog jag in julklappar, haha och lyssnade på musik. Mamma ska snart gå ut och köpa middag och sen ska vi väll bara slappa ikväll. Glöm inte frågestunden som jag skrev om i inlägget under, avslutar det antagligen imorgon eller på söndag. Puss♥

 


FRÅGESTUND

AVSLUTAD

Nu kör vi frågestund! Fråga vad ni vill och jag svarar ärligt på allt! Får se när jag avslutar den men det blir väll någon gång i veckan. Puss♥


Bilder från dagen


Fabrique ++

Fabrique gör helt fantastiska kardemumma bullar! Så jäkla goda! Det har blivit en favorit hemma hos oss, och när jag kom hem hade mamma köpt hem några så jag blev såhääär glad! Om ni inte har testat dom än så gör det!


Länge sen jag vloggade


19:e(!) December 2012

Hej alla fiiinaa! Jag vet att jag är typ sääämst på att blogga när jag inte är sjuk, ledig eller har lov. Meeen ändå. Idag började vi 9.20 och då hade vi "julpyssel". Men eftersom att jag också är sämst på att pyssla så gick jag bara runt typ halva lektionen. Sen hade vi lunch och sen hade vi julfika. Det var jätte mysigt, och vi drack julmust, åt lussebullar och pepparkakor och så fick vår mentor lite julklappar. Hon ska sluta, och jag och många andra tycker det är jätte jobbigt, men jag pallar inte prata om det i bloggen! Sen hade vi svenska, där vi fick se lite videos osv. Sista lektionen hade vi slöjd och då gjorde jag klart en juuulklapp(Handmade är det bästa, haha). Sen åkte jag hem och bara chillaaa.

Imorgon är det avslutning från 10.30 till typ 11.30 i Adolf Fredriks kyrka, och efter det ska nog jag och några andra gå och fika. Imorgon får vi våra betyg för första gången, och det är ganska spänt men vi får se hur det går. Puss♥


Idaaag

Hej! Inte så mycket bloggning igår, jag vet men jag ooorkade inte. Var typ astrött! Idag var det skola igen och vi började 9. Sen var vi i skolan till klockan 12.15 och då åkte vi till "livrustkammaren" och där vi fick en rundvandring av Nadjas mamma. Sen när vi slutade så tappade, jag, Vendela, Adrian och Axel, bort oss lite så vi gick runt och kollade på NK:s skyltfönster och så gick vi till Gallerian och typ flamsade haha. Sen åkte jag hem men var bara hemma en liten stund, innan jag gick ut och köpte lite julklappar och fixade julfika tills imorgon. Imorgon ska vi ha julavslutning med vår mentor och då ska man ha med sig det. Vi hörs, puss♥

 


Pictures.


På väg hem

Hej bloggen! Är på busshållplatsen just nu, på väg hem från Lovisa. Vi har haft jätte kul och tagit massa bilder och sånt som jag kan lägga upp sen. Och så har vi lekt i snön typ, haha. Vi hörs senare♥ 


Teenager Post

Jag var bara tvungen att lägga upp den här bilden! Fan vad jag skrattade!

 


3:e advent

Hej sötisar! Idag vaknade jag runt 10 och gick upp och åt frukost. Sen ringde David mig och vi bestämde när/var vi skulle mötas och så. Då hade jag två timmar innan jag skulle gå, så jag duschade och kollade igenom bilder och filmer från igår. Ska verkligen försöka få upp dom imorgon så att ni får se. Sen åkte jag till Hötorget och mötte mormor, morfar och David, och tillsammans gick vi till bion. Verkligen ett tips, jag har, av någon konstig anledning, aldrig sett/läst Sagan om ringen men jag förstod bra ändå, och den var jätte bra. Efter bion så åt vi en tidig middag på Bistro Rigoletto eftersom att filmen var två och en halv timme och alla var jätte hungriga. När vi hade ätit så gick jag och David och kollade på lite julklappar men jag köpte inte något. Sen åkte jag hem och lyssnade på musik och kollade på tv.

Imorgon är jag som sagt ledig, och jag tror att jag ska göra nåt med Lovisa. Jag har skolavslutning på torsdag så jag har bara två skoldagar kvar, sen är det loooooooooov! Puss♥


The Hobbit

Hej! Just nu sitter jag, David, mormor och morfar på Bistro Rigoletto. Vi har varit och sett Hobbit på Rigoletto och den var super bra! Kom på först igår kväll att vi skulle se den idag, så jag fick sätta väckarklockan och sen på morgonen ringde David mig. Men hursomhelst så har vi just ätit en jätte god middag. Biff, pommes och bearnaise! Puss♥


20 000 pers

Idag gjorde vi det. Idag stod vi Af-barn och Kungsholmens gymnasium framför ca 20 000 pers och gick Luciatåg. Så jävla mäktigt! Ni anar inte vilken adrenalinkick det var när vi kom ut på arenan. När vi hade gått in i mellan, tror jag inte att någon kunde slita leendet från läpparna.

Vi samlades halv elva och sjöng upp och körde igenom några sånger. Sen hade vi rast i kanske två timmar, då vi åt lunch, satt och snackade och bytte om. När klockan var runt tre(vi fick stå och vänta jätte länge, så jag vet inte riktigt när vi gick in)så gick vi in, och som jag sa, så var det så himla häftigt! Sen gick vi ut igen och hade 20 minuter på oss att byta om till Lucialinnen. Sen gick vi in igen och sjöng i en timme. Eftersom att vi är så rebelliska på Af så gjorde vi självklart vågen på slutet, även fast lärarna alltid säger att vi inte får! När vi var klara fick vi applådeeer och sen gick vi in igen och alla började byta om till vanliga kläder. Kronprinsessan hade varit där och kollat så precis när alla höll på att byta om så kom hon och sa hej till oss(eller hon kom och typ nickade lite till oss och log haha). Men alla typ sprang efter henne och många fotade. Så det var lite coooolt, haha. Sen mötte jag upp pappa och vi åkte hem och åt middag.

På måndag är vi "kompensations lediga" så det är skönt, och imorgon ska jag antagligen bara ta det lugnt eftersom att jag inte har sovit ordentligt på flera dagar. Hursomhelst har det här varit ett minne för livet, och även fast vi var i Globen förra året så var det här så mycket häftigare. Pappa har fotat och filmat med kameran, så vi får se om ni kan få några bilder eller en film imorgon. Puss och godnatt♥

 

 

Tråkigt att det är över nu, men vi kommer tillbaka...


Lååång dag i Friends

Hej! Idag vaknade jag vid 6 och kom upp till en mumsig frukost! Sen åkte jag och Lovisa till Friends. Vi har varit där hela dagen från åtta till tio i fyra. Vi har repat och gått igenom det exakt som det ska vara imorgon, men ljus och allt. Först repade vi från åtta till elva och sen hade vi rast till tolv då vi åt lunch. Sen körde vi igenom programmet och slutade tio i fyra. När vi var klara åkte jag hem och åt indiskt med familjen.

Såg nyss klart filmen Cockpit. Den var sjukt bra, och definitivt värd att se! Ett plus är att det är en svensk film. Nu ska jag gå och lägga mig, för imorgon gällerdet. Godnatt♥

 

Lånade bilden av Lovisa.


Fruukoost

Åh! När jag gick upp hade pappa gjort min favorit, äppel the! Får typ aldrig det men jag drack det varje dag när vi var i Turkiet. Mmm..


Glad lucia på er!

Jag är trött som fan! Gick upp 5 och åt frukost och fixade lite med kläderna. Vid 6 kom pappa och så åkte vi till kyrkan. Vi fick vänta lite innan alla kom eftersom att pappa var typ "hink-förälder" och var där innan alla andra, men det gjorde inte så mycket. Sen hade vi konsert och det gick bra. Dock tappade jag ganska mycket luft i slutet av konserten och fick en orolig blick från Nadja, hahah men det gick bra. Efter konserten gick vi tillbaka till skolan och åt lunch och sen hade vi ett par slappa lektioner. Vi slutade klockan ett och då gick jag och Tindra till gallerian och hon köpte lite grejer. Efter det åkte vi hem till henne och åt middag och jag fixade lite i hennes rum, tyyypiskt mig hahah. Sen åkte vi till dansen och sen fick jag skjuts hem efter. Men. Nu. Är. Jag. Trött. G O D N A T T♥


Frääänds

Idag har jag varit i Friends hela dagen. Triiist! Det har varit svinkallt, alla har varit hungriga(vi fick mat typ en halvtimme efter satt lunchtid), och jag har varit så trött! Men vem klagar? Hahah, nej men vi slutade runt tre och då åkte jag till mammas jobb och var där en stund. Sen åkte vi till Hötorget där vi skulle köpa krans till lucia. När vi kom dit så träffa vi Vendela och hennes mamma, så vi köpte från samma "stånd" och stod där och prata en stund. Sen åkte jag och mamma hem och åt middag. Jag har satt väckarklockanpå 5.00 (!) imorgon och pappa hämtar mig 6.00 och så åker vi till Johannes kyrka. Konserten börjar 8.00 och om ni vill kan ni komma och titta;) Vi slutar 13.30 och då vet jag inte riktigt vad som händer, men jag har ju dans så vi får se. 

Nu ska jag sova i 7 timmar innan väckarklockan ringer. Hejdå♥

 


Idag var en bra dag.

Hej bloggen! Idag har jag haft tre lektioner och slutade 12 så det var nice. Efter skolan åkte jag hem och gick ut med vovvis och sedan åkte jag till Hornsgatan och shoppade julklappaaaar! Hittade lite grejer så det var bra. Sen åkte jag hem och kollade på tv, standard hahah. När mamma kom hem lagade hon middag och just nu fixar jag lite i mitt rum.
Imorgon ska jag vara i Friends hela dagen tror jag. Tror inte det kommer bli jätte kul eftersom att vi säkert bara kommer få gå runt. Men vi brukar få prata och så, så det är lugnt. Men vi hörs, puss♥


Det Är 14 Dagar Kvar Till Julafton

Hejsan! Blogg.se är äntligen igång igen, så det är skönt! Idag är det måndaag. Jag började 8.15 och slutade vid tre. Vi hade ganska lugna lektioner. Såg på film och lite så. På musiken hade vi "prov" och det gick säämst! Kunde typ en mening på andra versen av sången. Efter skolan så åkte jag hem och pluggade matte och åt pepparkakor haha. Imorgon har jag bara tre lektioner + lunch och slutar 12.20 så det är sååååhääääär bra. Ska se om jag hinner åka och köpa lite julklappar och sånt. Skulle fixat det i helgen, men jag hann inte(orkade inte). Kramisar♥

 

 
Ååh, hittade den här bilden från förra vintern♥

Clothes

Det här en en dröm outfit för mig, länkar till plaggen finns under bilden♥

 

 

 

Topp: http://eu.hollisterco.com/

Jeans: http://m.viviennewestwood.co.uk/

Stövlar: http://www.net-a-porter.com/

Väska: http://couture.zappos.com/

Klocka: http://m.marcjacobs.com/


Tävling!

Nu kör vi, var med och tävla om en sminklåda på www.vendelus.blogg.se!

 


New in - Vero Moda

 
 
Skjortan kostade 200 :- och den köpte jag för att vi ska ha konsertkläder i Friends. Jag ääälskar jeansen! De kostade 460 :- Allt är köpt på Vero Moda.

2:a advent

Hej snöiga söndag! Igår efter att jag hade varit hos besti så åkte jag hem och åt middag med familjen. Sen såg vi på en film som hette "Sliding doors" tror jag. Hursomhelst så var den super bra! Imorse så vaknade jag vid elva, gick upp och åt frukost och klädde på mig. Sen åkte mamma, jag och Hasse till Sickla och shoppade lite. Jag köpte en skjorta och ett par svarta sockor till Lucia + ett par jeans på Vero Moda. Efter det så åkte vi hem och nu sitter jag och kollar på tv. Blogg.se appen funkar fortfarande inte så just nu bloggar jag från mammas MacBook. Vi får se om det fixar sig för jag har sett att många har klagat på det. Pussss♥
 
 
Bild från igår.

Snooow♥

 


It's friday, friday!

Idag är det freeedaaag!! Skolan har gått bra, hade musik, matte, svenska och idrott. Efter idrotten så åkte jag hem till Lovisa en stund och sen åkte jag hem. Mamma hade köpt hem sushi så det var bra. Nu är det bara x-factor som saknas! Tror att det redan är klart att Awa vinner, men vi får se. Ni vet väl redan att jag hejar på henne, hehe. I helgen ska vi skaffa lite grejer till lucia och en ny musikpärm eftersom att jag har tagit sönder min, haha. Vi hörs, puss♥
 
 

Edit: Blogg.se appen funkar inte, så jag kommer kanske inte kunna lägga upp en bild till varje inlägg. Jag har ju ingen egen dator just nu. Det är lite svårt att förklara. (ni som har blogg.se fattar nog) 
 

Instagram

Jag drogar Instagram. Seriöst. Jag kan sitta i flera minuter och trycka på "uppdatera" knappen. Iallafall, här är några bilder från min vecka på Instagram. // Bild 1. Vår snöiga skolgård. // Bild 2. WORDS✌ // Bild 3. Min söta besti ringde mig på Skype♥ // Bild 3. Lovisa hade tio spänn. Det blev tio pepparkakor. Jag heter @miraoberg på Instagram, följ mig gärna♥


Liten Sjuk Tjej

Har mått piss idag! Mått illa, haft ont i huvudet och magen. Jag har inte ätit någon ordentlig måltid heller. Bara yoghurt typ. Och jag har knappt druckit ett halvt glas vatten. Men nu är det helt okej. Jag kommer troligen gå till skolan imorgon, eftersom att det är fredag, vi börjar vid 10 och vi kommer få en massa information om nästa vecka(ska vara i Friends). Vi får helt enkelt se hur jag mår imorgon bitti. Puss♥


Snö

Hej! Idag stannar jag hemma från skolan. Jag mådde jätte illa imorse men det är lite bättre nu. Det är inte lika dåligt väder idag iallafall. Ganska mysigtnär det bara är helt vitt ute! Puss och kram♥

 


Rubriker, varför finns ni ens?

Hej! Snöstorm i Stockholm idag för er som inte märkte det! Har varit i skolan som vanligt. Ganska soft dag, inte så jobbiga lektioner. Efter skolan fick jag först vänta på bussen i typ en kvart tjugo minuter men sen orkade jag inte vänta så jag gick till centralen. Därifrån kunde jag åka röda linjen så det var bra. Fast det var sjukt packat på centralen. När jag kom hem övade jag lite på musiken(okej, det gjorde jag inte)och så kollade jag på tv. Standard, hahah. Ska upp 06.30 imorgon och så är det ingen dans för dom ska typ byta lokal. Men vi får se om jag kanske tar en långpromenad med vovvis istället. Godnatt söta läsare♥


Det är kaozz

Lite snö ute idag ja! Skolgården var helt igensnöad och det utnyttjade vi till fullo, hehe...;) Blev typ as sur för att några kastade snö innanför min jacka, så jag gick in igen. Lite damp kanske, hahah. Lyckades iallafall ta mig hem. Så det var ju bra ;)

 

Bilden är lånad från @wannabevanja s Instagram. 


Var med du också!

Jag är med och tävlar om en Macbook Air värde 11 795 kr på http://dennism.se


4:e december

Hej! Idag började jag vid nio, och sen fick vi sluta lite tidigare för att vår mentor i bäääst. Så vi slutade kanske kvart i två. Då åkte jag hem och typ kollade på tv, gick ut med vovven och fixade lite i mitt rum. Har inte gjort så mycket idag, men det är skönt att bara vara hemma och ta det lugnt. Speciellt nu när det är så kallt ute. Sen när mamma kom hem så åt vi middag och kollade på "In time". Imorgon är det onsdag, min längsta dag så det suger för vi slutar tjugo i fyra. Men ja...godnatt, pusss♥

 


3:e december tvåtusentolv

Jahopp! Då var det skola idag igen. Började 8.15 men var förvånansvärt pigg när jag vaknade. Hyfsad skoldag blev det när vi märkte att de hade börjat sälja pepparkakor! Hade själv inga pengar men eftersom att dom kostar 1 krona så fick vi av några. Avslutade dagen med idrott och åkte hem i kylan. När jag kom hem gjorde jag först lite smoothie och sen åt vi thaimat med familjen. Myspys! Ikväll blir det Project Runway med mami. Har börjat skriva ner lite julklappar och sånt också. Brukar alltid vara ute typ två dagar innan julafton så jag tänkte börja lite tidigare i år. Ååh! Jag älskar julen, så mysigt med all snö, alla ljus, och alla glada människor♥


1:a advent

Jäklar vad kallt det är idag! Var nyss ute på en promenad med pappa längs Årstaviken. Mysigt med snö nu när det är första advent och allt, men sjukt kallt. Ja, solen skiner iallafall;) Idag tänkte jag bara ta det lungt. Göra min engelska läxa, och lite så. Vi hörs, puss♥


F Ö R S T A D E C E M B E R

Hej! Första december idag! Mysigt att vakna när det snöar. Jag var ju som sagt och såg Skyfall med Vendela. Så himla bra! Blev bara lite tok när vi skulle boka biljetterna, för dom såldes inte på nätet längre så vi var tvungna att gå till bion, och det var typ 20 minuter tills den skulle börja. Men vi hann! Om ni inte har sett den, se den. Lätt bästa Bond filmen.

Jag vaknade vid 12 idag och sen åkte jag till Vendela. Vi var hemma hos henne i kanske en kvart, sen gick vi till bion. Efter bion gick vi till Norra Bantorget och tog lite bilder i snön. Kanske lägget upp dom senare om Vendela lyckas hitta sladden till kameran, haha! Ikväll blir det bara mys med familjen framför Sex and the city(går på fyran ikväll). Vet inte riktigt vad jag hittar på imorgon, vi får se helt enkelt. Kram♥


Tagga Skyfall

Just nu står jag och Vendela och väntar på att bli insläppta till bion. Vi ska se skyfall! Har ni sett den?