Arlanda next!

Sitter på Arlanda Express med gratis WiFi,så man måste ju passa på. Haha;). Igår kväll så hade jag bara sovit i fem minuter när det började spöregna. Bara sådär. Hursomhelst så när jag vaknade av regnet så var jag as rädd. Asså verkligen skraj. Mitt hjärta dunkade jätte fort och jag har ingen aning om varför jag var rädd..hmm..?;)

Gick upp kl.06.30 så jag var jätte pigg imorse...INTE!:/ Ni KANSKE får dagens outfit på Arlanda. Om jag hinner. Planet går kl.09.30 och det tar typ 3 timmar att åka till Nice flygplats,och därifrån 45 minuter till lägenheten:) Hoppas att ni har det bra❤

Äntligen hemma!

Hejsan sötisar! Dom senaste dagarna har blogg.se inte funkat för mig så att jag har bara kunnat göra videobloggar. Tråkigt:( Och TYVÄRR kommer det tråkiga fortsätta,eftersom att jag,mamma och min kusin Malin åker till Frankrike imorgon. Klockan halv tio går planet från arlanda. Ni kommer självklart få bilder fån midsommar sen och efter sommarlovet hade jag tänkt mig ett "Min sommar 2012" inlägg. :)
Men om ni vill följa mig på andra ställen än bloggen  så skriver jag min Instagram och Fb sida här nedan:
 
@miraoberg på Instagram 
 
Fakeittoyoumakeit.blogg.se på Facebook
 
Ha en fortsatt bra sommar!Kram
 

Resa!

Ja,nu var det bestämt att jag och pappa åker utomlands i sommar också. Vi är borta i två veckor i bl.a. Turkiet och Bulgarien:) Så jag kommer att vara i typ 6 länder i sommar(om man räknar med Monaco,som ligger nära vårat ställe i Frankrike) Kommer ha en grym sommar!!! Om några timmar så åker vi till landet! Sen så firar vi en äkta midsommar imorgon och så åker vi hem på typ tisdag. WOOPAA!

Jag när vi var på kreta när jag var mindre.


Just nu


Bilder från lägret!❤

image description

Jag och Chackan❤

image description

Cheerleading gruppen "Cheerios" ;)

(från vänster,Julia,Freja,jag)

image description

image description

 

image description

Chakira

image description

image description

Jag och Julia❤

 

 

 


Tillbaka!

Jag var tvungen att klippa videon men innan jag säger "jag har blivit jätte brun" så säger jag typ "hej,jag är tillbaka!!det har varit superkul på ridlägret och jag hade en häst som heter Chakira(Chakan)" Får inte göra för långa videor ju!!!


Läger

Nu åker jag och mamma och hämtar upp Julia och hennes pappa och sen åker vi till ridlägret. Kommer antagligen bara kunna göra ett inlägg per dag,men om ni vill få bilder så kan ni kolla min Instagram som jag säkert uppdaterar ganska mycket. Heter @miraoberg på Instagram!:)
Hoppas att ni får en fortsatt bra sommar❤

(gammal bild)


Hejsan!❤

Hej sötisar!
Har inte bloggar idag för att...har absolut ingen aning. Har väl inget intressant att skriva om.
Idag när jag vaknade så åkte jag till mormor och morfar. Sen så åt jag middag vid typ 4(eftersom att jag måste äta innan ridningen) och sen åkte vi till ridningen.

Det var sista gången på terminen,men imorn ska ju jag och Julia åka på ridläger så det gör ingenting;) Kramis❤


Godnatt♥

Godnatt sötisar!♥
Kan ju ta två svar i det här inlägget:
Agge,du frågade om jag hade gjort videon med kläderna på mobilen och svaret är ja! Jag har använt mig av en app som heter "VidEditorFree"!

Vendela frågade om jag visste att det inte var USA:s flagga på t-shirten. Haha,jag kom på det när jag hade kollat på videon efter att jag la upp den. VILL JU HA MIN USA-FLAGGA!! Höhö,näe men det var roligt att du kom på det♥
Kramisar♥

(bild,jag tog i bilen Påväg till Kungenskurva)


Shopping!


Dagens

T-shirt-H&M,Shorts-vet ej,Kofta-DIVIDED by H&M

image description

 


Idag

Godmorgon alla söta läsare!♥

Idag så ska jag och mormor gå och shoppa lite saker till ridlägret,ridbyxor och sånt. Ska gå hemifrån halv två så jag ska nog gå upp och äta frukost och klä på mig nu. Dagens outfit kommer snart. Puss♥


Sverige - Ukraina!!

Kom igen Sverige,kom igen! Kooooom igeeeeeeen!


Svar:

Agge:

"Mira asså jag kan inte se din design va gör man då för asså det har varit så i typ 3 veckor nu x(
Saknar dig <3"

Svar: Om du inte kan se min nuvarande design så uppdaterar du din webbläsare och det gör du genom att trycka på den lilla tillbaka-pilen längst upp på skärmen. Jag hoppas att svaret hjälper,och jag saknar dig otroligt mycket oxå Agge!♥

(Den här pilen)

image description

 


Booooring!!

Just nu sitter jag och kollar på tv och har TRÅKIGT!!!!! Kanske går ut på en mysig promenad med vovven senare..? Det är jätte fint väder ute och solen skiner på terrassen! Myyyys! Kramis!♥


Idag


Bio-mys!


Sen lunch på Taco bar!


Bilder från i fredags❤




image description

image description

image description
image description

Godmorgon❤

Godmorgon sötisar! Idag ska vi fixa lite i lägenheten och sen i eftermiddag så ska vi kolla på "Snow white and the huntsman"! Ska bli kul! Kramis


Idag


Påväg

Just sitter vi i bilen Påväg till Kungenskurva. Vi ska till Ikea och köpa lite prylar och så ska vi köpa lite saker till mitt ridläger.

Hoppas att ni får en bra dag,puss❤


Oh yeah! It's summertime!

Ja,nu är det äntligen sommarlov för mig! Så hiiiimla skönt! Mitt ridläger börjar om ungefär en vecka och det är jag och Julia som ska gå på det! Det ligger på Ekerö och vi var där förra året också! Tyvärr,kommer jag kanske inte kunna blogga så mycket under läger-veckan men jag slänger väl in lite bilder och sånt då och då:)
Den femte augusti åker jag till New York,och det ska bli så jävla kul!!! En massa shopping ska det bli!!;) Sen någon gång efter midsommar åker jag,mamma och min kusin Malin till våran lägenhet i Eze som ligger nära Nice(haha NIICE)på franska Rivieran. Och sen ska jag väl vara på landet resten av sommarn! Så ser min sommar ut ungefär! Vill bara att ni ska veta att ni är dom bästa läsarna och jag skulle aldrig kunna klara mig utan er! Hoppas att ni får en toppen sommar!❤


Dagens

Klänning från Hollister,skor från H&M och solglasögon från H&M


Sommarlov!!!!!!!!

Äntligen är det sommarlov!!!! Nu är jag och Vendela Påväg hem till Lovisa och vi ska bada i hennes pool! Det ska bli så himla skönt att vara ledig i hela 10 veckor!!!
Puss❤


Skolan

Nu är vi i skolan i väntan på att gå ner till kyrkan! Jag fick köpa frukost på Konsum eftersom att dom målar om på vårt köksgolv!..:)
Puss❤


Tiffany's

Vi åt middag på en resturang på götgatan som heter Tiffany's. Sjuukt god mat! Åt nån Pasta med kött! Mm.. Vi har målat på golvet i köket så vi kunde inte laga mat:)


Bästis

Var just och lämnade Lovisa vid Slussen. Vi har haft så sjuuukt kul! Vi har snackat en massa,gjort lite roliga videor,varit ute och tagit en massa bilder och skrattat så jävla mycket!:D
Imorgon är det avslutning och jag kan inte fatta att 5:an har gått så otroligt fort! Swoosh! Hursomhelst så ska det bli så skönt med sommarlov. Tio härliga veckor,fyllt med resor,bad och sovmorgon att se fram imot!❤ Där imot kommer jag att sakna min underbara klass! Självklart kommer jag att träffa mina närmaste vänner,men jag gillar min klass så otroligt mycket och vill egentligen inte skiljas ifrån dom(även fast det bara är över sommarn,haha;))
Vi slutar ju före alla andra och det är också nice,eftersom att då kan jag gå runt och reta min brorsa,som slutar den 13:de:D(lycka)

Hoppas att ni har haft en lika bra dag som jag! Peace,love and SUMMER!❤


En dag kvar...

Nu är det bara en dag kvar!!! Sen är det sommarlov!!!!! Så skööönt! I sommar ska jag åka till Frankrike,NY,mitt landställe och sen ska jag på ridläger! Får passa på att njuta av den sista dagen i skolan! Nu är jag och Lovisa Påväg till skolan.. 
Pussss❤

 


Sverige,Sweden,Suéde!

Idag är det Sveriges nationaldag! Jag,Vendela,Julia och Gloria har firat detta i Rålisparken! Först så var jag,Vendela och Julia lite i rålis men sen åkte vi till donken och typ åt lunch och glass. Sen åkte vi tillbaka till rålis och mötte upp Gloria och sen gick vi runt och snacka och hälsade på Glorias hundvalp Benny(Golden Retriver). Så hiiiimla söööt!!!!!!! Ni får bild i det här inlägget. Sen åkte jag och Vendela hem till henne och nu är jag hemma hos mig:)) Pusss!❤


Påväg

Nu är jag och Vendela Påväg till fridhemsplan för att möta upp Julia och sen åka till rålis. Får se vilka som följer med eftersom att vi frågade flera i klassen om dom skulle hänga på. Aja,hoppas att ni får en toppendag!
Love❤


Avslutningsklänning

Igår var ju jag och köpte avslutningsklänning på Hollister. Så jag tänkte bara visa en bild på den.


2 danser


You rock my world,girl!


Våra avslutningsklänningar-Miras


Hemma hos Vendela

*Ale går i 7:an


Tunnelbanan

Nu är jag och lovisa på tunnelbanan! Snart så ska vi ha dans på gården!:( (Lovisa tycker att det e tråkigt,haha)
Idag ska jag köpa en avslutnings klänning som jag har kollat ut tidigare. Jag lägger upp en bild sen!
Puss❤


Simon och Ekarna

Sitter och kollar på Simon och ekarna med pappa! Hittills är den sjukt bra!! Med Bill Skarsgård som huvudroll gör det den ännu bättre;)


Påväg hem

Är Påväg hem från Lovisa nu. Vi har haft jätte kul! Först så åt vi lite fika som bestod av bullar och varm choklad med vispgrädde. Sen rensade vi alla hennes skrivbordslådor,det kanske låter tråkigt men det var kul att se alla gamla teckningar och saker från resor och sånt!:)
Det blev två stora soppåsar:);) Sen åkte vi till hennes gitarr och därifrån tog jag bussen. Idag har vi haft typ engelska,matte,musik och så tränade vi på "dans på gården" vilket är ett event vi har på vår skola(Adolf Fredriks musikklasser/AF)varje år. Det går ut på att alla klasser dansar varsin dans(i par,tjej och kille)fast varje år dansar t.ex. 5:orna samma dans som 5:orna året innan. Somsagt,på Af ÄLSKAR vi traditioner,haha;) Imorn ska typ alla klasser dansa på RIKTIGT. Det kan vara kul att se,speciellt när folk solodansar. Jaja,kraaaam!❤

(jag och Lovisa❤)


Fika hos Lovisa!


I skolan nu då..!

Nu är jag och Lovisa i skolan! Vi ska typ öva på dans på gården vilken är väldigt tråkigt!!! .. Aja, vi har precis träffat Vendela! Så ni får en liten bild på oss!!
Puss♥


Klädbyte - Vendela


Hemma

Är hemma från Vendela nu. Har haft sjukt kul! Först var vi i Gallerian och åt lite och kollade i affärer. Köpte dock inget. Sen gick vi till Mc Donald's och käka lunch. Efter det gick vi ännu mer i affärer och sen gick vi hem till Vendela.
Sen kom vi på den galna idén att gå ut i shorts och linne i regnet och hoppa i vattenpölar. Hahaha, gud vad många blickar vi fickXD. När vi kom hem så åt vi middag och jag kollade ut lite kläder som jag lånade av henne,kan lägga upp bilder senare.
Har haft en super kul dag!Puss❤


Jumping in the water!


Varm choklad❤


MINI Oreo


Dagens

Jacka - Vendelas - H&M
T-shirt - Vendelas - POLO
Jeans - Gina tricot
Väska - ADAX
Skor - Converse


Ladda på!


Påväg

Ska strax möta upp Vendela för att ta en fika och kolla lite i affärer. Ska bli kul! Måste gå nu så,puss och kram♥


Hemma

Är hemma från bion nu,filmen var as bra!! Romantisk/komedi,som det ska va:);) Filmen heter Älska mig igen och handlar om ett par som råkar ut för en bilolycka där frun hamnar i kåma och när hon vaknar så minns hon inte sin man. Mannen gör allt han kan för att hon ska minnas och......ja,ni får helt enkelt se filmen.

Imorn tror jag att jag hittar på nåt med Vendela. Puss♥


Bio med Julia


Julia

Sitter på bussen Påväg till Julia. Vinterjackan och gummistövlar är på! SERIÖST,SLUTA REGNA!!!!!!!!
Hursomhelst så får vi se vad jag å Julia hittar på. Vi skulle gå på bio, men jag kom på att jag inte har nåra pengar. Jaja,pussss!♥♥♥

ända bilden jag har på Julia på nya mobilen:(


Godmorgon

Godmorgon sötisar!
Har just vaknat och känner mig pigg och utvilad! Pappa kommer och hämtar mig vid 12 eftersom att det fortfarande är ett jäkla piss-väder ute! Måste äta frukost och packa väskan nu så kramisar♥


Sun is UP!


Findukning!


Dagens

Mjukisbyxor från warp,t-shirt från Tommy Hilfiger och kofta från Hollister

 


Krasslig

Idag stannar jag hemma från skolan eftersom att jag inte mår så bra. Så idag blir det väl sovande och tv-tittande.
Hursomhelst så suger vädret idag! Usch! 6 grader och spöregn! Skolan slutar liksom om 7 dagar och jag känner inte riktigt att det vore så kul om det regnade på skolavslutningen.
Skönt att slipa vädret och stanna inne idag iallafall. Puss♥